Somriga alster

Jag har frångått ullgarnerna och stickat lite i växtfibrer istället. Först min första kontakt med hampagarn! Det är Onions hampa/bomull/modal-garn som fått bli kragen Ristiaallokko. Mycket trevligt garn som jag säkert kommer återvända till! Tre nystan räckte!

Svårt det här med att posera bara …

Sen har vi den där mintgröna linhärvan från Yll&Tyll, om ni minns?

Den har nu blivit en virkad halsslärva att linda om sig när jag känner mig ”naken” utan sjal, men det är för varmt för alla ulliga.

Ja, det ÄR viktigt att matcha. Tillräckligt lång blev den också av bara en härva garn! Det här är nog de somrigaste saker jag åstadkommit i stick- och virkväg på länge. Men nu återgår jag nog till lite ulligare fibrer igen!

2 kommentarer

  1. Klart det är viktigt att matcha!
    Fina halssaker, dessutom.

  2. Just onions hampa/bomull/modal har jag precis stickat en sommartröja av. Inte fotat än dock! Så det kommer ett inlägg. Håller med, det är ett garn att gå tillbaka till!