Uppsamlingsbloggning

Ibland tar det lång tid. Ibland bara någon vecka. Ibland år! Och ibland blir projekt jag påbörjar faktiskt aldrig färdiga … Idag ska jag visa två projekt som påbörjats i januari respektive maj. Båda har dock varit färdiga ett tag, bara inte blivit bloggade. Och båda är dessutom designade av Ysolda!

Mina muddar Sherbet Lemon i perfekt höstfärg! Det tokiga är att jag verkligen inte minns vad det är för garn jag använde. Jag som brukar tycka att jag har sån koll på mina garner! Koll på fotograferingsobjektet tyckte min man att det var dåligt med också, när han skulle hjälpa till att föreviga sjalen Marin (ojhoppsan, som jag visst inte heller mindes garnerna i!). Han tyckte att jag aldrig stod still. Medan jag tyckte att han fokuserade för mycket på växter istället för det stickade. EN bild på sjalen, där det mesta är med, och som inte blev suddig, blev det iallafall. Håll till godo.

Jag gillar Ysoldas mönster, de är enkla, men aldrig tråkiga, och alltid med jättefint uttänkta detaljer och knep.

 

En kommentar

  1. Fantastiskt fina handledsvärmare och underbar färg!