Mössparad i höstsolen

Ni kanske minns hur det gick med den senaste mössan jag stickade? Snabbt fick den iallafall en ny ägare: garndrömmarmaken. Passar ju på alla sätt bättre på honom, som ni ser.

Vilken tur att jag lite tidigare i höstas redan hade stickat en annan mössa, som passar mig bättre, nämligen en Lamitra, i handfärgat garn från Posh.

Mössan med knorr är stickad i Tosh sport i färgen Glazed pecan. Mössan och trädet blev genast kompisar 😉

Knopp (eller knorr!) på toppen måste man ha.

Det är så otroligt vackert i höstvädret nu. Jag vet att jag troligen sagt att jag älskar hösten förut, men det kan gott upprepas – luften, dofterna, färgerna, känslan, och inte minst allt stickat man äntligen kan börja använda! De här bilderna är tagna i Botan i Lund, igår när det annars ganska tättbesökande molnlocket hade lyft för att låta solen kika fram.

Och fotona som jag är med på har min man tagit. Och som ni kan se är jag rätt glad ändå, fast jag blev av med min nötbruna höstmössa. Glasögonbågarna matchas ju dessutom bättre såhär!

Kommentarer inaktiverade.