Vinterpasteller

Om man har en ny vinterkappa, behöver den få en ny sjal också. Enkel logik! Lite mer otippat dock var vilka färger jag föll för, när jag för första gången besökte Yll&Tyll i Uppsala i helgen, nämligen vintriga pasteller i ljusgrått och blekrosa.   

Och det kan ju bli tjusigt till min mellangråa ullkappa, förstås. Nu är bara frågan om jag borde lägga till lite mörkgrått också som komplement och kontrast … Vad tycker du? (Nä, finns inget bestämt mönster än, dock några idéer som ska testas!)

 

3 kommentarer

  1. Mycket fina. Jag föredrar de två pastellerna ensamma.

  2. Ja, det var otippat!
    Kommer du gilla och använda en pastellig sjal, eller kommer den kännas blek i jämförelse med vad du i vanliga fall bär?
    Jag tycker nog du ska lägga till en kontrast i alla fall 😉

  3. Underbara färger. Och självklart behöver man en ny sjal. Det är mycket logiskt. 😉
    Ha en fin fredag!