Höst i luften

Nu kommer min favoritårstid, hösten! Visst, ni är många som klamrar er fast vid det sista av sommaren, men jag välkomnar alltid känslan som infinner sig en bit i i augusti; det luktar annorlunda, det låter annorlunda, och jag ser både skönhet och lugn i naturen. För att inte tala om att stickinspirationen tar fart igen!

En stilla stund ute med kaffe, läsning och stickning är verkligen ett slags lyx, det också! (Och ett lasersvärd kan ju aldrig vara dåligt att hålla nära till hands, det heller …)

Det är nåt med den här färgen, lite nötaktig och varm som tilltalar mig i år – en färg jag definitivt inte har mycket av (än) i garderoben. Härligt! Det kanske rent av blir en höst med mycket inspiration och en och annan nystart? Kom bara, isåfall, jag är redo!

 … och så svar på kommentarsfrågan: det är Tosh Sport i färgen Glazed Pecan.

4 kommentarer

  1. Den färgen tilltalar mig också! Vad är det för garn?
    Iréne i V-ås

  2. Ja, höst är bäst! Också nyfiken på vilket garn det är?

  3. Verkligen en härlig färg! Och mönstret ser riktigt fint ut, vad blir det?