När sjalen själv får välja

För ett tag sedan blev min Dovana-sjal färdig. Det är ett finfint garn från Chili Gredelin och det var på alla sätt en angenäm stickning. Jag såg förstås fram emot att använda sjalen, men sjalen ville nåt annat. Den ville bo hos min mamma istället (hon har dessutom en kappa som passar perfekt till)! Så när hon var här på besök så hoppade sjalen helt enkelt ner i hennes resväska och är nu på väg till sitt nya hem.

Hejdå sjalen. Hoppas du får det bra nu!

 

2 kommentarer

  1. Då hade man ju tur som hann se den i verkligheten innan den flyttade! Jättefin.

    Hittade det här häromdagen:

    http://www.bosjokloster.se/sv-SE/evenemang-utst%C3%A4llningar/sl%C3%B6jdens-dag-25749843

    Ska vi åka dit?

  2. Jättefin. Gillar speciellt flätan och mönstret mitt på sjalen.