Follow your arrow in action

Sådärja, nu kan jag visa nåt annat än ett avmaskat knyte. Min mysteriestickning Follow your arrow i användning!FollowyourarrowFO1

Ysolda hade verkligen gjort ett jättejobb att sätta ihop den här sjalen; fem ledtrådar och två alternativ för varje ledtråd. Min version är BBBBA. Det här är den första mysteriestickningen jag faktiskt fullföljt hela vägen – inom tidsramen dessutom, så gott betyg åt mönstret där! Det var lite läskigt när jag kom till ledtråd 2 och valde den osymmetriska varianten, men det blev ju en lagom släng-över-axeln-form av det hela!

FollowyourarrowFO2

Garn: 3 nystan Silkbloom Fino från Sommerfuglen. Stickorna har jag redan lagt undan och minnet är kort, men jag tror det var 3,5 …

FollowyourarrowFO3

Klänningen, förresten. Den har jag sytt själv och det är en Tiramisu dress. Trikåtyget har dock töjt sig rätt mycket vid användning, men mönstret gillar jag jättemycket och kommer säkert att sy igen. Dessutom råkade ju klänningen matcha nya sjalen perfekt.

5 kommentarer

  1. Så fin den blev! Bra gjort. Jag är full av beundran. Hälsa fotografen!

  2. fantastiskt vacker sjal, jag älskar ju blått så
    därför tycker jag den är extra fin

  3. Väldigt fin sjal som passar din fina klänning bra.

  4. Så fin du är! Underbar sjal och klänningen blev ju också superfin. ♥

  5. Väldigt fin kombination du gjorde. Bästa jag sett hittills! Sitter som en smäck till klänningen och dess prickar i samma färg!