Ha! Jag har garnshoppat!

Hoppsan, knappt hann jag skryta klart om hur duktig jag har varit på att använda garn från mitt garnlager, så åker jag till Köpenhamn och – ja, just det: garnshoppar! Men jag hade faktiskt en konkret anledning, jag har nämligen anmält mig till Ysoldas mysterie-KAL ”Follow your arrow”.

Nä, jag vet, jag brukar inte vara så mycket för mysteriestickningar (kontrollbehovet!) men här är liksom Ysolda nån slags säkerthetsstämpel på att det nog blir bra, samt att det kommer att finnas variationsmöjligheter i varje ledtråd. Så när jag besökte Sommerfuglen sa jag att ok, om jag faller för ”den perfekta” färgen i rätt tjockleks garn, då får jag handla. Och det gjorde jag! Helt tokkär i den här färgen på garnet!

Garn till mystieriestickning

 

5 kommentarer

 1. Det hela låter väldigt spännande! Vacker färg å garnet. Hur går det till med mysteriestickning? Lycka till!!

 2. Vilken fantastisk färg! Lycka till med mysteriestickningen

 3. Verkligen härlig färg!
  Jag ska också vara med i den MysterieKALen och har inte en aning om vilket garn jag ska välja…

 4. Vilken underbar färg! En av mina favoriter ; )

 5. Hej Anna
  OMG vilket underbart garn!!! Det är kul att handla när man är på resa.

  Jag ska också vara med i Ysoldas MKAL. Vi kanske ses på forumet 🙂
  Jag är ”AlpakkaAnna” på ravelry (och Instagram)