Tack och adjö, 2013!

Året som gått har väl inte varit mitt bästa, om vi säger så. Det kanske också märks på antalet inlägg här på bloggen och den blygsamma mängden stickade projket. Här är några reflektioner över alltings tillstånd iallafall, såhär i nytänkartider vid nyår.
Garn: känslan av … för mycket garn! Har förstås mina kära handfärgade, men det är så många andra ”bra att ha”-garner i lådorna också. Får åtgärdas nästa år! (Hörde ni, det där lät nästan som ett nyårslöfte!)
Projekt: Hm, inte så många färdiga saker, men många ufon har det blivit i år. Också nåt att bättra på, men här ser ni iallafall mitt senaste färdigställda projekt, mina fina Ranka-vantar. Och allt jag stickat i år har faktiskt varit av garner jag redan haft hemma!
 Ranka
Glädje: familj och vänner, vad skulle nåt vara utan er! Och körsång! Snacka om härlig, kreativ bubbla att gå in i när det annars känns motigt!
Sorg: det virrvarr av tråkigheter som arbetslöshet medför.
Och slutligen förhoppningar för nästa år: få ett jobb och mer stickork! Nu får det vända och bli ljusare, så är det bara. Ikväll ska jag dricka bubbel och önska mig ett bättre år! Kanske jag rent av hinner sticka en maska eller två i väntan på det nya året …
Välkommen, 2014!
nyarsstickor3

6 kommentarer

 1. Gott Nytt År 2014.
  Som Mark Levengods farmor sade:Det är bara att bryta ihop och börja om …
  lite osäker på formuleringens exakthet men innebörden har hjälpt när det har varit motigt.Att vara arbetslös är något som jag bara upplevt genom min syster.Ingenting är rättvist.Hoppas att din stickglädje kommer tillbaka nu när ljuset återvänder.Håller tummarna för dig.

 2. Vantarna är jätte-jättefina! Och vilket fint, glittrigt nystan, gott nytt år!

 3. Hej körkompis 🙂 vad kul att se din blogg. Mycket fina projekt. Gott nytt år, jag ser mycket fram emot ett nytt år med dig som min pelare i kören 🙂 Vad vore jag gjort utan dig!

  För att citera Merlin i sagan om ringen (mitt favoritcitat): this too shall pass! Så e det :), ingenting varar för evigt så det kommer vända. Jag ska göra allt jag kan för att hjälpa med det jag kan. Gott nytt år! Kramar Bella

 4. Anna, jag önskar dig ett fint 2014. Fyllt av fina dagar och sysslor. Både jobb och sticke. Kram

 5. Vilka superfina vantar du stickat!
  Hoppas ditt 2014 blir riktigt bra med ett jobb du trivs med och mycket tid till stickning 🙂

 6. Pingback: Ha! Jag har garnshoppat! | Annas garndrömmar