”Jag vill ha en i silver!”

Det är höst och mösstider. 9-åringen vill ha en ”lång” mössa med lite häng och fick välja garn ur samlingen. När jag började sticka en lila Barry till henne så vaknade 4-åringen till liv och insåg att man kanske får hålla sig framme här. Högst i rang alla kategorier nu står ”cool” och vad gäller färg så är det silver som är bäst. Och mycket riktigt utbrister han att han också behöver en mössa: ”jag vill ha en i silver!”.

Jag hade i gömmorna ett gråsilvrigt ”brynje”-garn, som köpts vid nåt svagt ögonblick för flera år sen, och nu kom det väl till pass. Det har tappat sin banderoll men det är en blandning av ull och diverse supersynteter. Och det är silvrigt – silvrigare än det ser ut på bilden, vill jag också påpeka 😉 Och det är faktiskt överraskande behagligt och smidigt att sticka med! Återkommer om hur nöjda de blir med sina mössor när jag kommit lite längre.

 

 

 

2 kommentarer

  1. Vilka underbara färger! Det ska bli riktigt spännande att se slutresultatet senare.

  2. Pingback: Med rätt häng | Annas garndrömmar