Mössa och lite reklam

Ok, en sån där dag som egentligen inte känns så superpigg. Förkyld. Utan jobb. Men nu drar vi på ett läppstift och visar upp nya mössan istället!

Jag lade upp massor med mindre maskor än det skulle vara för mudden, men ökade upp till mönstrets maskantal till själva mössdelen. Tur det – mössan blev stor ändå! Stickad i Nyanseras Eldoria DK.

Gillar det enkla mönstret. Fast det är nåt med mig och möss-storlekar. Det lyckas aldrig riktigt … den här blev betydligt större än jag tänkt mig, men får väl helt enkelt gilla läget och bestämma mig för att slouchy är stilen för denna höst!

Imorgon är det Kulturnatt här i Lund, och om du som läser det här bor i närheten vill jag passa på att göra lite reklam för vår körkonsert med Carolinae damkör. Vi sjunger i Klosterkyrkan kl. 11.15. Kom och lyssna!

 

 

3 kommentarer

  1. Vilken underbar färg! Hoppas du känner dig lite piggare av den. Gillar verkligen modellen också, den får jag nog ta och kolla in.

    Om jag hade befunnit mig i närheten hade jag kommit och lyssnat på er, men det gör jag ju inte… 🙁

  2. Hej! Jag tycker att din mössa blev jättefin, tycker inte att den ser för stor ut.
    Du klär verkligen i den lila färgen. Håller tummarna för att du piggar på dig samt att du lyckas få ett jobb.

  3. Vilken sjukt snygg mössa du har stickat!