Charmen med snabbt och långsamt

Stickning är en långsam konstart. Det är en förstås en del av charmen också, att se något växa fram maska för maska. Men snabbt är det inte. Då är det roligt att sy lite emellanåt, för att få nåt färdigt snabbt – till och med på samma dag!

Först blev det nya gardiner till vardagsrummet. Sen till barnens rum.

Tygerna jag sytt av idag är dessutom sådana som legat i mitt tygskåp i ett år, så det var verkligen på tiden att de skulle få komma till användning.

Inte nog med detta, jag har dessutom hittat en gammal kjol i garderoben som jag faktiskt aldrig använt för att den varit för kort. Sådär precis ovanför knäet-längd. Det kan vara jättefint på många, men inte på mig. Jag måste ha strax-under-knäet-längd. Fram kom saxen och symaskinen och kjollinningen byttes ut mot en lång mudd och vips har jag en ny kjol som jag kan använda. Charmigt!

2 kommentarer

  1. Du har varit produktiv!
    Kjolen verkar snygg, jag ser gärna en bild när du har den på 🙂

  2. ja visst är det roligt att variera lite och få saker klara snabbt 🙂