Sjal i blåsväder

Ja, alltså bokstavligt blåsväder! Det syns inte på den här bilden, men den lilla stunden jag och Agnes gick ut för att fota min Liliiflorasjal höll vi på att blåsa bort! På den här bilden är det en ren slump att sjalen lyckades synas så pass mycket!

LiliifloraFO1
Det syns iallafall hur stor den blev, men närbilden fick dock tas här inne där det fladdrade lite mindre 🙂

LiliifloraFO2

6 kommentarer

  1. Det är ju helt vansinnigt vilka skönheter du skapar! Den här är ju helt fantastisk och den i förra inlägget ser ju super ut! Fast det är nästan så jag tycker att den verkar vara min snarare än din. 😉

  2. En helt fantastisk sjal, Anna!

  3. Ojoj, den är galet vacker!

  4. Verkligen jättefin sjal. Jag försöker sticka en till min dotters bröllop, men har bara ett mönster på engelska som jag tyvärr inte tror mig om att kunna följa. Jag har stickat i fint garn (ull och silke blandat) slätstickning till önskad storlek, men nu ska det vara en mönsterbård som liknar den på den blå sjalen högst upp på sidan här. Sjalen är stickad från nacken och neråt. Finns det mönster som jag kan få tag i?

    Mvh Anna-Lisa de Frumerie

  5. inte lätt att fota i blåsten men finfin blev den iallafall 🙂

  6. Vilken supersnygg sjal! Och vilken fin sajt du har!