Vintervila i 8 månader…

Minns ni min lilla sjalskrynkla i höstas? Nä, jag förstår, knappt jag heller, nämligen. Och nu har drygt 8 månader gått, innan jag tog tag i sjalen igen för att blocka den. Min Live Oak Shawlette kändes som en avlägsen bekant, men vi kan nog bli goda vänner snart, tror jag.

Sjalen fick följa med till Helsingborg där jag och Camilla var på inspirerande kurs hos Tant Thea, där det blev en massa intressant sticktekniksnack med Malin. Ja, förutom den här fotograferingssessionen då, alltså. Tack för fotohjälpen, Camilla!

Garnet jag använt är Nornir från Nyansera. Det är ett spetsgarn, men jag höll garnet dubbelt för att få lite lämpligare tjocklek till mönstret.

Färgerna är lila, blålila och en jättefin kopparton, och det visade sig vara svårt att få fram färgerna riktigt bra denna somriga vårdag. Men sjalen är fin och lägger sig bra över axlarna. Jo, nu ska sjalen vakna ordentligt ur sin vila, när jag äntligen återuppväckt den!

 

2 kommentarer

  1. Oh, den blir jättefin!! Vilken metamorfos, från en skrynklig liten hög till definerade löv.. Hoppas vi ses snart, kram!

  2. Den är jättevacker med en härlig färg! Hoppas du får mycket användning av den, det är den väl värd!=0)