Beroendeframkallande sjal

Jag bytte till lila garn. Sen tog det fart med min sjal Venus. Krokning är helt galet roligt och en fascinerande teknik.

20120422-133951.jpg
Och för att pigga upp mig ännu mer i vårregnet har balkongen fått bli härligt råååsa.

20120422-134123.jpg

6 kommentarer

  1. Den blå sjalen som du har i bloggens början, vad heter den o var kan jag få tag i mönstret? Vilket garn har du använt?

  2. Vilken fin blogg du har. Härliga bilder. Vackra förger på din sjal,den är gudomlig. Själv kan jag inte kroka utan håller mig till stickningen. Jag har inte gått nån kurs utan tragglar mig fram själv och än så länge går det bra. Jag har vågat mig på mössa, halsduk och sjal. Inga tröjor eller så men det kommer tids nog. Jag älskar också när jag kan sticka lite varje dag annars känns som nåt fattats dagen. 🙂
    Tack för fin blogg.

  3. Pingback: Färdigvirkade vågor | Annas garndrömmar

  4. Sjalar är jättejättekul att sticka, håller nu på med en i ett garn som blir randigt i blått och lila, jättefint. jag ska lägga upp en bild när den blir klar. Jag håller också på med en kofta, har gjort bak- och framstycken och inser på ärmarna att garnet inte kommer att räcka. Ska jag repa upp ärmarna och göra dom kortare och virka på en mudd eller ska jag ta en annan färg i början på ärmarna?//e