Tekniköverraskning

En virkad sjal, det blir fint, tänkte jag och skulle börja på en Venus. Men plötsligt kände jag inte till vad linked 4-uple treble stitch var för nåt. Vadå ”linked”, liksom…

20120411-193024.jpg
Efter ett tag insåg jag att det innebär krokade stolpar, så nu är jag igång att virka det, minsann! Nåt jag faktiskt inte testat tidigare.

Fast garnet ska nog få bli ett annat, vill ha handfärgat, men en lite mer solid färg.

Tack förresten för era kommentarer om krulliga garnet! Ska nog fixa till skrynklorna snart, men sålänge lite krokvirkning. Nån annan som gör på samma sätt; påbörjar nåt nytt när ett projekt stannat upp?

3 kommentarer

  1. Så fint det ser ut, det vill jag också lära mig. Krokvirkning? Motsvarar det tunisian crochet? (som jag inte heller vet vad det innebär). Jag får väl ta tag i min spetsvirkningssjal också så blir det virkalong i vår! Vill gärna studera dina mystiska maskor.

  2. Pingback: Beroendeframkallande sjal | Annas garndrömmar