Halvvantar i vårkvällen

Så här ljust är det kl. 19 i Lund denna sommartids första kväll och mina Wussypillows Mitts är färdiga.

Garnet från Nyansera, Hazumi i färgen Abyss, är verkligen djuphavsblå och min vana trogen har jag stickat den andra vanten hårdare än den första, så den känns lite stram. I övrigt är jag mycket nöjd och redo för småkyliga vårkällar.

 

 

3 kommentarer

  1. Jättefina. Jag gillade det mönstret 🙂 Och som vanligt så väljer du väldigt snygga färger.

  2. Hej.. va glad man blir.. då man finner en som är från Finland.. Jag satt o googlade på garn o så kom jag till dej,, haha.. Nu håller jag på o stickar en sjal av Markskattens garn Linen..o jag vet inte om 3 härvor räcker..så det va det jag satt o googlade om.. tro om nån säljer det i Vasa.. jag bor en bit utanför stan…Nu ska jag läsa vidare på din blogg…tjingeling..

  3. wow vilka vantar, grymt snygga