Halvvantsväder

Efter några dagar i ett härligt vintrigt Helsingfors känns det extra vårigt hemma i Lund. Med andra ord dags för halvvantar!

20120311-164938.jpg
När jag skulle återgå till att avmaska den här första vanten så satte jag mig i misstag på en sticka. Med min inte-så-lilla rumpa på en knit pro-strumpsticka 2 mm är det inget mindre än ett mirakel att den inte gick av! Dags för nästa vante således, även om jag har lite nytt garn som lockar också…

2 kommentarer

  1. Jag satte mig på en sticka också för ett tag sen, men den var av metall och försvann sådär 5 cm in i låret. Vill helst glömma känslan när jag drog ut den… satte på ett plåster utan att titta för noga på skadan, men det gick bra. Hu!

  2. Blev så till mig av historien så jag glömde: snygga vantar förresten och lyckost dig som fick åka till Helsingfors, denna härliga stad!