Vad skulle man göra utan vänner!?

Jag har en fin vän som jag träffade häromdagen. Förutom att hon är trevlig och bakar goda muffins är hon dessutom en hejare på att hantera stickor och garn och fotar dessutom gärna. Så en träff med Camilla är liksom en given myseftermiddag!

äntligen fotade muddar

Till exempel fotade hon de här muddarna som varit färdiga ett bra tag och som använts flitigt utan att ens ha skymtat här på bloggen. Det är ett par Ashbury mitts i ny garnbekantskap, Tern från Quince & co. Ett garn jag faktiskt mycket gärna använder igen, det håller sig snyggt och fint och onoppigt fast jag både burit och haft dem nerknölade i väskor om vartannat!

Lite nya bilder på min gröna skönhet blev det också, och eftersom jag kände mig flamsig och inte så fotogenique denna dag så ställde Camilla snällt upp och modellade! Sjalen blev såklart mycket bättre i färgerna nu än de där inomhusbilderna senast. Tack för hjälpen!

just leaves-sjalen modellad av Camilla

Camilla modellade också sin egen underbara kofta som hon stickat, jättefin är den och inspirerar mig till att sticka koftor :) Kika in och beundra här!

detalj - ÄLSKAR spets och nupps!Jag trivs riktigt bra i min gröna sjal och det känns redan alldeles naturligt att ha grönt på mig.

Precis som jag planerade har jag nu påbörjat en sjal till i tunnare garn, och med pääärlor, ni ser ju hur väl mönstret kommer te sig med lite bling, eller hur?

2 kommentarer

  1. Men åh så mycket snällt du skriver om mig, tack! Efter en hemsk dag på jobbet blev jag väldigt glad av att läsa detta, så ja, vänner är bra att ha. Det var bara roligt att få fota och modella dina fina saker.

  2. Sjalen är fantastisk! Jättefin grön färg :)