Mamma sticka aaaj

20120202-171921.jpg
Aldrig har min stickning blivit så ratad som den här kragen i mjukaste alpacka.
20120202-171940.jpg
På mindre än en sekund ligger den i en skrynkla på golvet, ivägkastad så långt som möjligt. ”Mamma sticka aj”, tydligen.
20120202-171952.jpg

4 kommentarer

  1. Hehe, se de där barnen! Jag har stickat en superfin mössa till min dotter (2år) och när jag försöker ta på henne den säger hon ”passar inte”! 🙂

  2. Jojo. Så har det ju varit här också, inte ens den mjukaste silke/alpacka-blandningen har funkat. Bara bomull ska det vara, tråkigt nog. Men nu, vid fyllda fyra, gick han faktiskt med på att använda en halsduk stickad av Tee tee Aurea. Så det finns kanske hopp. Men inte blir man glad när de tvärvägrar så där.

  3. Men det kliar säkert! Jag tycker alpacka är underbart mjukt i händerna, men det kliar när jag har det runt halsen.

  4. Jag kan berätta att min dotter är 27 år nu och säger fortfarande att det kliar och sticks så till henne får jag inte sticka längre, förmodligen sviter efter allt jag stickade och tog på henne när hon var liten!