Neep heid växer

20110803-114539.jpg
Det är så roligt så roligt med flerfärgsstickning!

10 kommentarer

  1. Och jag minns när vi satt på kafé i Lund för några år sedan och jag försökte ge dig alla möjliga goda tips om flerfärgsstickning. Jättekul att du gillar det!

  2. Oh, den ser jättefin ut och för en som inte flerfärgsstickar så ofta – jämnt! Hur gör du?! 🙂

    • Jenny, mitt problem är ju att jag stickar så himla löst, så det inte drar ihop sig. Istället är trådarna på baksidan nästan för lösa… så jag undrar ju också, hur gör man för att få det jämnt och LAGOM tajt!

  3. Så jämnt och fint det blir.

  4. Den ser jättefin ut. Jag är inte någon superentusiast vad gäller flerfärgsstickning, men övning ger ju färdighet och det du gör ser otroligt snyggt ut. Ska bara avsluta några andra projekt först…

  5. Vad vackert det blir. Att sticka i flera färger är kul =)

  6. Jättefint blir det. Vilka härliga färger.

  7. Helt underbart med de skiftande rödrosa nyanserna. Ser ju verkligen ut som det är precis lagom hårt/löst stickat.

  8. Fastnade direkt när jag såg din tidigare idag. Var tvungen att köpa mönster och sitter nu och kämpar med den lite långsamma uppläggningen.