Roligaste stickningen på länge på stickorna

När jag första gången fick se Karolinas Cornflower Shawl blev jag kär i mönstret! Både hennes egna och Camillas versioner är jättevackra. När mönstret släpptes för några dagar sen ville jag genast sätta stickorna i en egen.

Efter lite färgkombinationsfunderingar blir min slutligen – till skillnad till de mer dämpade jag sett – stark i kontrasterna med två handfärgade garner i svart och rosa. Med nya knep och fiffiga lösningar i mönstret är det här den roligaste stickningen på länge!

5 kommentarer

  1. Vad roligt att se vilket garn du valt, så fint det blir! Och särskilt glädjande att du tycker att det är en rolig stickning också, tack för titten 🙂

  2. Vilka härliga färger ,kommer att bli fantastiskt vacker . Den blev jag verkligen inspirerad att sticka.Ska genast titta lite närmare på den.

  3. Jättefin! Jag gillar den också, får väl köpa mönstret.

  4. Oj vad fint det där blir, intressant mönster, ska bli spännande att se hur den blir när den växt lite.

  5. Pingback: As random as it gets | Alias AnnaJM