Populärt garn

Förra veckan var första gången som jag lyckades pricka in en garnförsäljning hos Posh Yarn. Det är ju verkligen extremt snabbt alla härvor som läggs ut försvinner! Hos mig nu finns de här två gosiga härvorna.

Garn som jag också tycker mycket om är Thomas Kvist Yarns. När jag häromdagen fick veta att jag vunnit ett garnpaket därifrån blev jag jätteglad, dessutom fick jag den glada nyheten en dag när jag verkligen behövde piggas upp – tusen tack!

Som nån kanske minns så har jag gjort ett scarfmönster i ett TK-garn: Allium. Jag har en turkos härva också som ska bli en lite smalare variant till den här våren. Det är utan tvekan det bästa lingarnet jag nånsin stickat med!

3 kommentarer

  1. Vilket otroligt vackert garn! Härlig färg och underbar lyster!
    Skulle gärna klappa lite…
    /Ann-Britt

  2. Har varit in på deras sida några gånger och jag blir ju så sugen! Men jag ”behöver” inte direkt mer garn… decisions, decisions

  3. Garnet ser aldeles lekkert ut. Dette skulle jeg hatt lyst til å prøve 🙂