Nu är det knäppt

Jag ligger visst lite efter med bloggandet och har en del som redan är färdigt som jag inte visat!

Min Arching Cables jacket fick slutligen de röda knapparna och koftan har redan använts ett par veckor.

Jag gillar verkligen mönstret, och att den är välplanerad även på bakstycket.

Koftan fick två knappar istället för en. Snyggt eller hur!

Det enda jag i övrigt har ändrat på från mönstret är att jag i den ribbade delen ner från ”midjeflätan” har jag ökat på 3 ställen på var sida både bak och fram för att den ska följa alla kurvor lite bättre…

Jag hoppas det blir fler koftor det här året!

13 kommentarer

 1. Åh vad den är FIN!!

 2. Så fin den är. Gillar färgen…värmer fint i vintermörkret 🙂

 3. Den är jättefin och jag bara älskar den röda färgen du har valt!

 4. Verkligen en vacker kofta! Passar dig perfekt!

 5. Vad fin den är, Anna! Och vad bra den sitter på dig!

 6. Den är helt otroligt fin, gillar att du satte dit två knappar, det gjorde den extra speciell. Här stickas det på mindre projekt just nu men det är också roligt, kul att se resultat för varje varv ibland 🙂

 7. Verkligen, verkligen jättefin!
  /Blenda

 8. Oj, vad snyggt! Det mönstret önskar jag att jag kunde få tag på 🙂

 9. Helt fantastisk! Sånt här gör mig galen av vilja att kunna sticka !