Vinst förvandlad till mössa

Här kommer ännu fler kvällstagna blixtbilder, den här gången dessutom självporträtt.

Men jag kan inte låta bli att visa min snabbstickade mössa som jag gjorde av mitt fina vinstgarn; Araucanias Lauca.

Jag gillar verkligen det här garnet och kommer alldeles säkert att använda det igen. Härligt med ett tvåtrådigt tjockt garn! Jag stickade på stickor 3,75 mm.

När mössan var färdig utbrast 6-åringen du ser ju cool ut mamma. Frågan är om jag ska ta det som en komplimang, eller om jag ska fundera över all resterande tid när jag då uppenbarligen inte ser cool ut, hm.

Mönstret har jag stickat fram under stickningens gång, men jag får erkänna att jag var ordentligt inspirerad av Jenny som hade en liknande mössa med de estniska 3-i-3-maskorna senast jag träffade henne. Så den här får väl kallas Annas Jennymössa 😉

5 kommentarer

  1. Vilken snabbstickning, och snygg mössa blev det! Tyvärr är jag för gammal/tantig för att bedöma coolheten 🙂 Men jag tittar gärna närmare på konstruktionen vid tillfälle.

  2. Vad fin den blev, jag älskar ju de där 3 i 3, de sväljer färg oerhört bra 🙂

  3. Vilken snygg mössa! Ta det bara som en komplimang, jag har en 7-åring och om han sa någonting liknande, skulle jag tänka att annars ser jag ut bara som mamma… 😉

  4. Ja visst var du cool. Flott lue!

  5. Jättefin mössa. Undrar hur du stickar 3-i-3 maskorna. Skulle vara kul
    att testa.