Knapplös i kvällsljus

Äntligen en blockad version av min Arching cables jacket. Och så himla tråkigt det är att fota (och inte minst att bli fotad!) i blixtljus dessa mörka kvällar… Nåväl, snart klar att använda iallafall.

Garnet är mysiga Heaven´s Hand och det gick åt mindre än 400 gram. Jag lovar visa bättre bilder när bättre fotograferingstillfälle kommer!

Det enda som återstår är val av knappar. Ja, och att sy i dem, förstås. Kan inte bestämma mig för om jag ska använda de supermatchande rödlackade kokosknapparna från Tant Thea eller de kontrasterande svart-silvriga knapparna från Helylle. Dottern är från mig, tandlös och linslusig. Hon ska inte sys fast i koftan.

Vilka knappar tycker du blir finast?

8 kommentarer

  1. De röda ser snygga ut såhär på håll.

  2. Snygg!
    Jag tycker de helmatchande röda är finast till.

  3. Jag gillar också de röda bäst. 🙂

  4. De röda! Den ser jättefin ut! =)

  5. Jag gillar också de röda bäst!

  6. Fin! Jag tycker dom röda knapparna ser bäst ut.

  7. Åh så snygga ni är, koftan och du, trots kvällsfotograferingen. Jag tycker att de röda ser snyggast ut, och det är jag tydligen inte ensam om.

  8. Pingback: Nu är det knäppt – Annas garndrömmar