Stjärnhop på årets sista dag

Det blir en Stjärnhop för mig också! Mönstret finns på Sticka! (men gratis för alla bara t.o.m. 20 januari!) och är skapat av Kristina och Marika. Antagligen blir det nåt slags evighetsprojekt, men det är så fint och välkomponerat så jag var bara tvungen att börja.

Jag stickar med Tvinni-garn på stickor 3. Se alla stjärnhopar växa fram på Ravelry!

Gott nytt år!

5 kommentarer

  1. Er innom for å ønske deg et riktig Godt Nytt År! Lykke til med sjalet!

  2. Gott nytt stick-år! Tack för inspiration!

  3. Ååå vad fint det där kommer att bli, jag är också jättesugen på att sticka mig en stjärnhop. Väldigt hemslöjdigt och vackert.

    Gott Nytt År!

  4. Den ser så fin ut! Jag har funderat på att starta mig en stjärnhop själv, men det kommer nog att bli ett UFO isåfall, så jag låter nog bli denna gång… Men man blir ju avis när man ser så vackert det kan bli! God fortsättning!

  5. vad fint och jämnt du stickar med två trådar. jag får aldrig riktigt till det. har du några tips?