Nämen oj vad många nya garner jag kom hem med!

Hemma igen från min lilla tripp till Finland. Stickorna var det inga problem med alls i flygsäkerhetskontrollen, kanske jag ska börja med att berätta, ifall nån undrar. En av dagarna tillbringades på mässan i Tammerfors, och här är reseskörden, som förutom från mässan även är från Menita och Novitas LankaDeli.

Oj hoppsan, jag hade ju tänkt köpa lite tyger och småsaker. Men faktum är att det inte fanns alls mycket tyger på mässan, och visst lite småsaker av olika slag, men det som det fanns riktigt gott om inom mitt intresseområde var mååånga fina garnförsäljare.

Blandad kompott av garn, och hela familjen var påtänkt när jag shoppade, så i den här högen ligger tänkta projekt till var och en. Det som ligger uppnystat på papp är faktiskt pappersgarn, det fanns i många olika varianter på mässan, och det ska bli en stickad krans.

Dagarna tillbringades hos min fina vän Maria, och här sitter vi på tåget från mässan, trötta och tramsiga och suddiga – men med stickningarna i högsta hugg!

6 kommentarer

  1. Det är lätt hänt att få med sig lite mer garn hem än man tänkt =)

  2. Åh, det ser ut som en riktigt givande resa! Så många vackra garner, och lite rost/orange bland allt lila och rosa minsann!

  3. Vad var det för stickor som du hade – som funkade i säkerhetskontrollen?

    • Stickorna är Knit pro trästickor, och det var inga som helst problem med dem i säkerhetskontrollen, vare sig med strumpstickorna eller rundstickorna jag hade med mig. Bra att veta!

  4. Pingback: Min resestickning är nu blockad och användbar – Annas garndrömmar