Varma gubbar

Kylan är här och mina gubbar kan äntligen värma sig med nya halsdukar.

Stora gubben blev omedelbart förälskad i den här lila härvan (Hazumi) från Nyansera. Ungefär samtidigt kom lite antydningar om behov av en ny halsduk. Alltså, vilket sammanträffande!

En tunn, smal och lång skulle det vara.

Ja, lång blev den verkligen, och den har varit en bra stickning att ha med sig i väskan, men den blev lite långtråkig i slutet.

Äntligen färdig alltså – tycker både jag och maken.

Lilla gubben har inte önskat sig nåt alls, men halsduk har han fått ändå, en klassisk småbarnsmodell stickad i Sandnes mini duett i grönt.

De melerade detaljerna vid omlott-tunnel-partiet är stickad i en rest av Nyanseragarnet som jag tidigare virkat muddar av.

Fast det återstår att se hur nöjd han blir med sin nya halsvärmare. Den lilla envisa rackaren gillar nämligen långa halsdukar. Åtminstone storasysterns långa fina, den är ju dessutom rooosa!

4 kommentarer

  1. Det var to deilige varme skjerf. Godt å ha nå når vinteren er i anmarsj.

  2. Fina halsdukar! Jag har fått en beställning på halsduk till lilla barnbarnet och den modellen du har stickat är perfekt. Det får bli nästa projekt. 🙂

  3. Så fina båda två, och sonen är absolut ännu sötare än vanligt på den här bilden!

    Jag kan gratulera till en vinst på min blogg! Har inte skrivit inlägget än, men det kommer snart. Helt tokigt att den jag känner bäst vinner men roligt förstås!

  4. Hejsan! Precis en sådan halsduk som du stickat åt sonen skulle jag vilja göra åt min lilla loppa, har du något mönster som man kan få namnet på?

    Sygga var de båda två 🙂

    /Karin