Myggor och garner

Vi har varit i ett ”lånehus” vid havet. Där umgicks vi med mygg, grillning på riktig glöd, ingen kolgrill så långt ögat nådde, mygg, promenad, mygg, havstittning (och badning för vissa, dock inte för mig…),  ja, och lite stickning och virkning också.

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Virkningsstunden tillbringade jag på altanen i lä (tills det blev för mycket mygg) och det här är början på en bladslinga till min mamma i underbaraste vinröda silkegarnet, Pure Silk från Debbie Bliss som vanligt.

Väl tillbaka upp på land så hittade jag på lite alternativa sysselsättningar till att klia på myggbetten, till exempel att besöka den lokala garnaffären.

Och är det inte extra snyggt i rabatten när såna här små godbitar beblandar sig med växtligheten!?

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

En påse full med garner blev det minsann. Men allt ska inte stickas till mig, rött-svart till maken (som var med och ville ha!) och det gröna ska bli nåt höstigt till dagens 1-åring.

Nu ska jag klia vidare på myggbetten och kanske sticka en maska eller två också.

2 kommentarer

  1. Är han redan 1 år. Så fort tiden går.

  2. Hälsa och gratta från mig, otroligt vad snabbt dom växer!