ÄNTLIGEN blockningsdags!

Som bekant har jag lite utrymmesproblem när det är dags att blocka. I två månader har min Damson legat oblockad… Men igår hittade jag en lösning på problemet. Skickade iväg familjen till midsommarfirandet på kolonin i förväg och jag fick lite tid att blocka både Damson och Annis.

Och där fick de ligga i lugn och ro utan klåfingriga barnfötter och -händer medan vi ägnade oss åt jordgubbar och glass och grillning med krans på huvet. Lite fotografering i sommarkvällen hanns också med.

5 kommentarer

  1. Ja, äntligen får man se dina fina sjalar blockade! Och ert midsommarfirande låter så mycket trevligare än mitt, fin sommarbild du har tagit också.

  2. Urtjusiga sjalar!

  3. Härligt att du fick till dem då får vi snart se dem på också för de är grymt fina

  4. Blockning på ett pussel står högt på listan över ”behöver” men jag har inte hittat något ännu.
    dammsuger leksaksaffärer som jag ser.
    Damson är en fin sjal som jag funderar på, men att köpa från ett annat land verkar lurigt eller hur går det till?

  5. Pingback: Låt mig presentera mina färdiga sjalar – Annas garndrömmar