Beslutsångesten personifierad

Ja, det är jag just nu. Först var det min Annis som först var blå och sen blev röd.

Sen kom sockorna. Blev så sugen på att sticka sockor och började glatt sticka på ett par Shur´tugal. Fast för en stund sen ändrade jag mig. Det kändes inte rätt. Dessutom insåg jag att jag egentligen var mer sugen på att tvåfärgssticka.

En snabb ombestämning och nu ska det istället bli sockor med tvåfärgsstickning, nämligen ett par Harika, som jag egentligen hade tänkt mig nåt helt annat garn till. Men det turkosa garnet är liksom redan bestämt, det ska jag använda nu. Det är inte lätt med alla dessa garndrömmar…

3 kommentarer

  1. Ja det kan vara ett stort dilemma det där,känner igen mej så väl ,men kul när man kommit fram till vad man verkligen vill göra o göra det !! Så fin nallen blir oxå!Hon e duktig din tös!!=)

  2. Ja er det ikke typisk. Ikke alltid like lett å bestemme seg. Sokkene blir fin og blå er yndlingsfargen!

  3. Ja det är inte lätt att följa intuitionens konstiga nycker, men det är ett fint sockmönster, ser fram emot att se dem. Och vad kul det verkar med tvåfärgade sockor, jag är också sugen på det.