Skåprensning och sjalkant

Och om nån har klickat sig hit i ren nyfikenhet över vad jag rensat ut för garner, kan jag redan nu säga att ni kommer att bli besvikna 😉 Däremot har 6-åringens kläder genomgått en sortering och rensning av för små plagg. Och lyckan var gjord, tyckte 6-åringen i fråga, när vi kom på att de trasiga mjukisbyxorna hade nallfärg, och att de därför skulle förvandlas till nallar.

Med stor koncentration ritades mallar på papper och förvandligen när nallarna vändes ut och in så nallsidan kom fram var också rolig. Det enda som jag inte lät henne göra var själva maskinsömnaden, även om hon helst gjort allt själv!

Snart ska de nya vännerna få ansikten också – ”brodera kan jag ju, det är lätt som en plätt”.

Pågående sjalen Annis är väldigt väldigt snart klar. Jag håller på med avslutningen och gör en I-cordkant för att få lite mer.. kant, helt enkelt. Nu ska jag verkligen sticka annat än sjalar. Hehe. Har ni hört den förut?

3 kommentarer

  1. Härliga naller ni får, vad duktiga ni är. Skåprensning kan vara roligt, när man kan göra något av det. Lycka till.

  2. Underbart med återanvändning. Finfina nallar blev det.

  3. Pingback: En toffelhjälte och en brodös – Annas garndrömmar