WWKIP day i både sol och regn

Här i Lund firade vi världsstickardagen på Kulturen i år. Alla tänkbara väderprognoser hade studerats noga, och vi insåg att det nog skulle komma mer eller mindre regn på oss. Därför började vi dagen inomhus, men kunde också sitta i solsken ute i parken på Kulturen, och flera besökare intresserade sig för vårt stickande och anslöt sig till vår skara. Trevligt!

Tyvärr så blev det inga bilder tagna på vår offentliga stickning… Däremot har mina barn igen hjälpt till att fota det jag själv stickade på idag.

Jo, det är min Annis. Och nej, den är inte blå längre. Blev inte som jag ville med det blåa garnet, så jag bytte till ett annat Chili Gredelin-garn som legat och väntat på lämpligt mönster.

Dottern tyckte att lillebror inte alls var bra på det här med att visa upp garn. Men ser ni? Visst ser han väl mycket koncentrerad och intresserad ut av stickningen!

Kommentarer inaktiverade.