Det handlar om sekunder

Jag har en son som är mycket intresserad av garn. Ligger det garn framme så han når drar han, skakar, kastar och – inte minst – smakar han på det.

Om det sen skulle vara så att jag försöker ordna en liten garnfotografering så förvandlas han dessutom till linslus. Vill gärna vara med. Klättra fram både till garnet och kameran… Snabbt går det också numera!

Mitt nya garn kommer iallafall från Fröken Garn och är ett svenskt nytt garn i lin-bomull, Colina, från Tedman&Kvist. Visst är färgen fin! Alldeles magiskt blålila. Jag har planer på att det ska bli en kofta av det.

Jag hann precis knäppa den här bilden innan det blev för närgånget av en viss ”medhjälpare”. Fast om jag ställer till med fotografering på golvet kanske jag i och för sig får skylla mig själv.

Förresten! Min Annis är snart klar. Fast i ett helt annat garn än det jag påbörjade häromdagen. Så kan det gå.

Kommentarer inaktiverade.