Stickcafé i Lund och på Ravelry

Igår kväll var det igen dags för stickcafé här i Lund, vår förening Garnfolket håller till på Ebbas skafferi varannan onsdag, ifall nån som läser här skulle ha missat det. Jag har inte kommit iväg alla onsdagar den här våren, men igår kände jag hur glad jag är över vår gemenskap!

Vill passa på att uppmana alla som går på vårt stickcafé att gå med i vår grupp på Ravelry! Vår gamla mejlinglista används inte mer, och forumet på Ravelry är smidigt och bra att använda – här kommer både frågor, idéer och annat som rör vår verksamhet i Lund. Gå med i gruppen!

Snart är det igen dags för världsstickardagen, WWKIP day, och för tredje året ska vi nu ordna en offentlig stickträff i Lund, lördagen den 12 juni! Kom med idéer, gärna på Ravelryforumet!

Har du passat på färdigt nu? brukar min dotter fråga. Och nu har jag gjort det. För den här gången.

En kommentar

  1. Undrar om du har mönster till kulturen muddarna som jag hittade idag på ravelry när jag satt och tittade. Helt underbara. Jag är inte så bra på att
    bara göra fritt utan behöver något att gå efter.
    Mvh
    Lena Haake