Uggleövervakat sjalfritt inlägg

Jag säger ibland ”jag ska aldrig…” vad gäller att sticka eller göra olika saker. Det har jag bland annat sagt om fingervantar.

Men hoppsan, när jag skulle börja på en ny stickning häromdagen så blev det helt otippat ingen sjal, utan just fingervantar som fick komma upp på stickorna!

Ett par Miss Sophie´s Hands ska detta förhoppningsvis bli såsmåningom.

Garnet är finfina Hazumi – igen ett Nyanseragarn som känns för fint att sticka sockor av. På händerna kan jag liksom visa upp det bättre.

Som de flesta av er vet så köper jag oftast garn enligt lustprincipen. Den här känslan kan slå till ibland även på andra saker än garn, och det hände mig häromdagen, då den här ugglan fick flytta hem till mig.

Den bodde tidigare hos Liebling i Malmö, men ska nu få det bra här i Lund. Nu övervakar den vantstickningen och kollar så att mina muscher blev jämna och fina. Vad gäller muscher så har jag faktiskt försökt sticka såna förut, men det har bara blivit fult. Nu tycker dock både jag och ugglan att de blev helt okej!

Kommentarer inaktiverade.