Garndrömmande man

Det är inte bara jag som drömmer om garn – i natt hade maken en dröm om garn! Den handlade om att vi var nånstans och letade och letade efter en särskild garnaffär som jag hade kollat upp på förhand. Och vaknade sedan irriterad över att vi inte hann hitta den.

Med garndrömmerskan i fråga går det lite trögt. Sommartoppen måste ändras och stickas om. Min Damson är nästan klar med avslutningen blir ful. Måste ändras och stickas (eller virkas) om. Vilket helt enligt all förutsägbarhet får mig att vilja påbörja nåt nytt istället. ”Men har du inte flera ufon att ta tag i först?” utbrister maken.

Nån måtta på att engagera sig i varandras hobbyer kanske kunde vara hälsosamt? Eller nej, jag är verkligen glad över engagemanget och intresset. Det var lite mycket på en gång, bara 🙂

Kommentarer inaktiverade.