Drabbad av separationsångest

Jag har aldrig varit en tävlingsmänniska i något avseende. Men nu har det hänt – jag deltar i en virktävling! Det är Kulturen som utlyst en tävling där man ska virka något ”kreativt” och idag, sista dagen för att lämna in sina alster, gick jag med svår separationsångest för att lämna in mina muddar.

Muddarna är virkade i 4 olika garner, och den gröna huvudfärgen är det fina handfärgade garnet som jag fick i februari och som jag visade en glimt av häromsistens.

Så sent som igår fäste jag alla trådar och snabblockade muddarna. Och nu saknar jag dem nåt otroligt! Var ligger de just nu, nånstans med en massa andra obekanta virkade saker som inte alls liknar de kreationer som funnits här hemma? Hur kommer de att må av att tittas och vändas på av nyfikna och granskande ögon?

Ja, jag saknar minsann mina muddar. Jag var inte alls förberedd på denna känsla av separationsångest! Men nu har jag åtminstone gjort nåt nytt, lämnat in nåt alldeles eget till en tävling. Och det roligaste är att alla bidrag kommer att ställas ut i museet sedan. Det blir spännande att se hur de andra tolkat ”virka nåt kreativt”. Tja, såhär blev min variant iallafall.

23 kommentarer

 1. De är underbara, förstår du saknar dem, hoppas du vinner

 2. Åhhh, så otroligt vackra! Helt fantastiska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 3. De är ju helt otroliga! Tänk om jag kunde virka så bra

 4. Jättefina muddar! Härliga färger och fin mönstring!

 5. Ojojoj! Vilka underbara muddar! Otroligt snygga och vilket arbete du gjort.

 6. Såååååå fina!

 7. Wow! Så snygga! Hoppas du vinner, det är du verkligen värd.

 8. Oj så vackra! Det är inte lätt att flerfärgsvirka, well done!

 9. Jättefina, jag håller tummarna för att du ska vinna.

 10. Fiiiina!

  (Och hur många Annor har du som läsare av din blogg egentligen? 🙂 )

 11. Hej Anna!

  Jättevackra och personliga muddar som du skapat. Hoppas verkligen du vinner.

 12. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH! JÄTTEfina muddar! Jag är GRÖN av avundsjuka… (ungefär samma färg som muddarna, faktiskt)

 13. Vansinnigt vackert är resulatatet av din kreativitet!!

 14. Otroligt fina! Får nog ta en tur till Kulturen och titta på dem IRL

 15. Men….du min skapare va fina dom är.
  Det är ett par vinnarmuddar , sanna mina ord.

 16. Wow, de var flotte!!! Skulle gjerne kunne hekle noe sånt. Det ser vanskelig ut. Håper du vinner!

 17. Ljuvliga! Kan man rösta?

 18. Helt otroligt fina! Blir jätteimponerad. Förstår att du saknar dem. Är övertygad om att du vinner.

 19. Det förstår jag så vackra som de e !!!=)

 20. Gud va underbara!! Mästerverk för handlederna…

 21. Pingback: Kulturens virktävling som utställning – Annas garndrömmar

 22. Pingback: Varma gubbar – Annas garndrömmar