Vårglimtar

Jag inser att det är ett tag sen jag bloggade om nåt som jag stickar! Här kommer några glimtar av förbättring på den fronten, även om garnanvändartempot inte är det högsta just nu.

När jag senast var hos Fröken Garn blev jag sugen på att sticka en sommartopp när jag såg hennes nyuppackade bomull-lingarn Allino. Några nystan i härlig turkos och jag är igång med en raglanmodell uppifrån och ner. Hur den kommer se ut när den blir färdig vet jag inte än, men nåt spetsmönster under bysten och neråt är tanken.

A

Mitt fina avokadogröna garn har jag också börjat använda. Det gör sig riktigt bra i min virkning. Men det här är änsålänge lite hemligt, så mer än den här lilla glimten får ni inte se. Vårtecken av andra slag är att jag satt ut lite vårblommor på balkongen. Det är dock knappt att man ser dem – maken är nämligen igång ordentligt med att förbereda kolonisäsongen och förkultiverar en massa fröer så det står härliga till, och just idag har vi 14 grader här ute och sol! Snart kan kan jag nog sitta ute och sticka också igen!

5 kommentarer

  1. Vilken fin turkos färg och avokadogarnet är ljuvligt. Sådant skulle jag ”behöva”. =)

  2. Vilken fin färg, den turkosa, blir säkert en urtjusig sommartopp. Härligt med vårkänslor, jag längtar också efter första utomhus-stickningen.

  3. Jag tycker att du av solidaritetsskäl bör avhålla dig från utomhusbilder och temperaturrapporter i minst en månad till här på bloggen. Vi har för tillfället plus två grader och tre meter höga snödrivor på gården. Jag blir så avundsjuk på ert Skåneklimat! Men stickningen och virkningen är fina…

  4. Åhh den där gröna är underbar

  5. Pingback: Drabbad av separationsångest – Annas garndrömmar