Avokadoutmaning

Stickcaféet igår var extra spännande eftersom jag, Camilla och Pernilla visste att Jenny skulle vara på plats så att vi kunde få vårt februarigarn i Nyanseras sockklubb. Innan jag gick hemifrån så sa jag faktiskt att jag tror det blir ett grönt garn, och mycket riktigt, grönt blev det minsann – avokadogrönt!

Jag tycker verkligen att färgen är fin, men jag är så ovan vid att använda grönt! Men det är bara spännande med utmaningar 🙂

Min gröngillande make erbjöd sig för övrigt genast att han inte skulle ha nåt emot att få nåt i det garnet. Men idag såg jag nya sockmönstret Skew från Knitty som säkert skulle passa utmärkt för garnet!

Förresten, på stickcaféet fick jag också så fina och snälla kommentarer (tack!) om min Echo flower sjal. Den har dock inte blivit fotad än eftersom jag själv vill vara med på bilden också… Men håll ut, jag ska visa den snart, jag lovar!

7 kommentarer

  1. Älskar grönt! Men det verkar ha blivit nåt knas med sjal-länkningen?

    • Å, tack för att du uppmärksammade länkfelet. Det är fixat nu. Och ja, det är verkligen ett fint komponerat grönt garn!

  2. Wow, det garnet var otroligt vackert! Nyanseras sockklubb verkar inte dumt.

  3. Vilken ljuvlig grön färg. Det där med sockklubb verkar väldigt kul. Bara det att jag har såå mycket garn. =D

  4. Åh vilken fin färg. Jag ääääälskar grönt!

  5. Pingback: Vårglimtar – Annas garndrömmar

  6. Pingback: Drabbad av separationsångest – Annas garndrömmar