TÄVLING!

100.000 besök här på knappt 2 år är värt att fira! Därför är det nu dags för tävling! Detta kan du vinna:

tävling garnvinstTre härvor Mirasols garn Sulka (60% merino, 20%alpaca 20% silke)

Det enda du behöver göra för att vara med och tävla är att skriva en kommentar på det här inlägget. Om du vill fördubbla dina chanser att vinna ska du länka till detta inlägg från din egen blogg. Skriv isåfall det i kommentaren också.

tavling reflexblomma

Dessutom har jag en liten bonusvinst! Du kan även vinna en blombrosch med reflexgarnsdekoration. För att vara med och tävla om en sådan vill jag att du dessutom berättar om din konstigaste/roligaste/läskigaste garndröm! Ja, såna drömmar man drömmer på natten alltså.

Tävlingen är öppen t.o.m. den 8 december och vinnarna tillkännages på Annadagen den 9 december. Garnutlottningen sker enligt ordinär lottning, medan jag själv utser den garndröm som ska vinna.

209 kommentarer

 1. Hej! Härlig sida! Jag vill också vara med och tävla om det fina garnet!

 2. Hej, Jag vill också vara med och tävla. Fantastiskt fint garn och en trevlig hemsida.

 3. Hej Anna!
  Jag vill också gärna vara med och tävla om ett sånt ljuuuvligt garn!!! Trevlig helg på dej!
  /Maria

 4. Hej! Jag skulle jattegarna vilja vinna det fina garnet 🙂
  kram

 5. Klart man vill vinna garn och reflex blommor
  För jag hade en läskig dröm om garnstumpar en natt när jag låg över hos min syster,som hade suttit i 2 sits soffan och broderat med såna grovt garn.
  Hon la alla stumpar som blev kvar på hörnbordet. Så när jag vakande av att jag drömde om en massa maskar som var i olika färger å sen så såg jag alla dessa garnstumpar på bordet bredvid…när jag vaknar till,,å gissa om det var läskigt å jag skrek.

 6. Vilket underbart garn! Det vill jag gärna vara med och försöka vinna 🙂

 7. Å vad fint garn! Det vill jag gärna vinna.

 8. Helt fantastiskt med så många besökare! Jag vill gärna vara med och hoppas på min tur 🙂

 9. Hej och Grattis
  Vill väldigt gärna vara med i din utlottning.
  Ha en go 1:a advent och må väl.
  Eva.

 10. Så roligt att hitta ”hem” till dej. Så vackert garn det vill jag gärna vinna på min namnsdag (samma namn som ditt)

 11. Grattis till alla dina besök !
  Klart jag vill vara med på utlottningen,länkar gör jag oxå!

  Min konstigaste garndröm: Fick ett nystan garn av obestämmd sort,och uppdraget var att sticka en mössa,jag skulle sticka tills det bara var ca tre meter kvar.och jag stickade och stickade o stickade och garnet tog aldrig slut men mössan blev hur stor som hellst,jag ville att beställaren skulle komma o prova,det slutade med att hela hon kröp in i mössan……..

  trevlig Advent !

 12. Hej! jag vill vara med och tävla om det där underbara garnet!!!!

  Givetvis vill jag ha blommorna också… jag drömde en gång att jag hade en tråd som stack ut ur munnen. Jag började dra och den blev längre och längre… jag minns än hur det liksom kliade i halsen när jag drog… jag tror jag drog upp 50 meter garn innan jag vaknade och insåg att jag hade halsfluss…

  Tjing, tjing!

 13. Så fin sida du har! Grattis till alla besökare, och självklart vill jag vara med och tävla om det fina garnet.
  /Annika
  annika.lundberg@gmail.com

 14. Åh jäklar vad många som är med och tävlar. Så även jag! För det där garnet var snuskigt snyggt!

 15. Vilket ljuvligt garn! Det vill jag gärna vinna!

 16. Vad kul att hitta till din blogg!. Länkar genast från min blogg..
  Ha det bra!

 17. Hej!

  Kul att möta en entusiastisk stickare! Jag räknar mig själv till den skaran och kan berätta att det ryckte i sticktarmen när jag såg Gunnebosjalen och den härliga kassen med eko-ull på Gunnebo i lördags.

  Riktigt fiffig idé med reflexblommorna – min man föreslog faktiskt något liknande för mig häromveckan (och han kan inte sticka vad jag vet). Tyvärr drömmer jag bara om garn och stickning i vaket tillstånd så jag har ännu ingen knepig garndröm att dela med mig av.

  Häftigt att du spinner din egen ull!
  /Camilla som tycker att vinstgarnet ser urläckert ut!

 18. Jag vill verkligen vara med i tävlingen om det fina garnet 🙂

 19. jag kan inte heller motstå att tävla om ditt fina garn, har nu länkat från min blogg.

 20. Härlig sida jag råkade halka in på! Kommer tillbaka och läser mer en annan dag.

  God natt önskar Yvonne

 21. Hej!
  Hittade till din hemsida, en klar blivande favorit! Har aldrig deltagit i någon tävling, men kunde inte motstå det underbara garnet.. så vill gärna vara med om utlottningen.
  Ha en härlig stickedecember!

 22. Jag vill gärna vara med och ha chansen att vinna det fina garnet. Tänk så roligt det skulle vara att få paket till jul! 🙂
  Jag har lagt ett inlägg i min blogg också..

 23. Jag vill gärna vara med och tävla om garnet. Har även länkat från min <a href="http://tropicalia-se.blogspot.com/2009/12/dags-att-tavla.html&quot;.

 24. Hej,
  Jag är gärna med och tävlar 🙂

  Min läskigaste garndröm var när jag precis hade virkat färdigt en underbart stor och mysig sjal och skulle fästa trådarna, AAJJ, jag stack mig i fingret och blodet fullkomligt sprutade ut på den fina sjalen, usch, ryser bara jag tänker på det 🙂

  Att sjalen blev förstörd alltså, fingret skiter jag väl i 😉

 25. Hej vilka fina priser du hade jag kan ine se en garnhärva utan att få ideer
  Såklart att jag vill vara med och tävla, dessutom har du ju dragning på min namnsdag, Hälsn Anna-Caisa
  Jag har ingen blogg men du får min email adress
  caisa.dieserud@telia.com

 26. Jag vill gärna vara med. Garnet är som en dröm!
  Hälsningar 🙂

 27. Ja, jag har glömt att skriva att jag lägger info på min blogg också. Har lånat bilden. Hoppas att det är ok. Visst skriver jag att bilden är din.

 28. Jättefint garn!! Kerstin

 29. Härlig sida du har. Givet att jag vill vara med och tävla. Hade gärna varit med och tävlat om reflexblommorna också, men tyvärr har jag inte haft någon garndröm (vad jag kan komma ihåg iaf).

 30. Pingback: Chans att vinna fint garn… « Pyssligt

 31. Grattis till 100 000 besökare. Vill självklart vara med och tävla om det fina garnet. Har länkat.

  http://www.pyssligt.se/tavlingar/chans-att-vinna-fint-garn

 32. Gratulerer med 100 000 besøkende! Det er så morsomt å stadig finne nye spennende blogger å besøke! Jeg vil veldig gjerne være med på trekning om det nydelige garnet. Jeg har linket til deg på bloggen min. Ha en fin helg!

 33. Klart att jag vill ha chans att vinna det härliga garnet och lika klart att jag länkar:

  http://evamar.blogg.se/2009/december/garn-8-december.html

 34. Vilket härligt garn! Jag vill gärna vara med och tävla 🙂

 35. Det fina garnet är jag jättegärna med och tävlar om! Mitt hemskaste garnminne kommer nog snart krypande ut ur garderoben, för det är en tröja som jag hållt på med i säkert 25 år. För snål för att slänga garnet och de delar som är färdiga, och för lat för att göra klart. Dessutom är färgen bedrövlig……… suck…..
  = )

 36. Hei, Anna!
  Jeg er med!
  Jeg setter inn bildet på min blogg og linker til deg!
  Og drøm? Tja:
  Da jeg var liten drømte jeg at det kom garnsylindre ut fra skogen og mot meg, de var som liggende tornadoer, og jeg ble forferdelig redd, og strevde med å våkne…
  Min mor og farmor kardet og spant hjemme hos oss, og tvinnet og strikket. Kanskje det var det jeg syns var så skremmende?
  Hilsen fra Nord-Norge!

 37. Åh vilken härlig vinst, klart jag vill vara med och tävla!

 38. Vad bra tävling! Jag som ska börja försöka virka en svart halsduk 🙂
  Grattis till alla besökare! Helt sjukt vad många du har haft!

  God jul,håller tummarna! kram sandra

 39. Jag är med och tävlar om garnet. Jag har länkat från min blogg. Jag minns inte att jag skulle ha haft speciella garndrömmar.

 40. Jag är med! 🙂

 41. Så moro med så mange besøkende:-)
  Vil gjerne være med i lotteriet ditt
  Go adventstid

 42. OJ OJ Jag blev så till mej av garnet att jag glömde skriva att jag länkade så klart till min blogg.

 43. jag skulle vilja vara med (:

 44. Vilket underbart garn!
  Jag vill gärna vinna….

 45. Jag skulle såå gärna vilja vinna det vackra garnet! Men vad jag vet har jag inte drömt om garn..än.. 🙂

 46. Åh så vackert garn, klart jag är med och tävlar

  Ha en trevlig dag

 47. Pingback: Nämen oj! – Annas garndrömmar

 48. Hejsan! Jag skulle gärna vinna det finfina garnet 😀

 49. Åh, jag vill gärna vinna!

  Kram
  AnnaPannan

 50. Åh, vad gärna jag vill vinna! Jag har länkat från min blog, men någon nattlig garndröm kan jag inte komma ihåg. Jag skulle i så fall få nysta väldigt långt!

 51. Vill såklart vinna!

 52. Åh jag vill gärna vara med och tävla! =)

  Har länkat till tävlingen i min blogg här: http://jessiestavlingsblogg.blogg.se/2009/december/vinn-garn.html#comment

  Ha det så bra!
  /Jessica

 53. Jag chansar på att vara med….annars så har jag ju hittat en till superfin blogg att kolla på emellanåt!
  Ha det gott!
  //Asta

 54. Jag vill väldigt gärna vara med och tävla om det underbart vackra garnet. Tyvärr har jag ingen egen blogg så jag kan länka vidare…
  Drömde en gång för ett tag sen om en såå underbar garnaffär (eller om det va en fabrik, inte säker på vilket eftersom det blir lite ”konstigt” i drömmar). Den var enorm, med hyllor från golv till tak med garner i ALLA möjliga färger och kvalitéer. Det var alldeles gratis om man hade nån tanke med vad man ville göra med sitt garn! Det va ju inte svårt att komma på en massa bra idéer när man bara kunde välja och vraka… Jag tyckte det va så bra!! Alldeles för bra för att vara sant?! Jag vaknade med ett lyckligt leende på läpparna och en massa nya uppslag och konstaterade att – jaa, det var alldeles för bra för att vara sant!! ;D

 55. Pingback: Vinnarna är… – Annas garndrömmar

 56. One remembers that our life seems to be not cheap, however different people need money for various things and not every man earns big sums cash. Thus to get good mortgage loans or just commercial loan would be good solution.

 57. Hej!

  Har tidigare stickat i marinoull och silke, det var underbart! Bl.a. en klänning till min sondotter LOTTA.

  Berith

 58. Hello Web Admin, I noticed that your On-Page SEO is not that great, for one you do not use all three H tags in your post, also I notice that you are not using bold or italics properly in your SEO optimization. On-Page SEO means more now than ever since the new Google update: Panda. No longer are backlinks and simply pinging or sending out a RSS feed the key to getting Google PageRank or Alexa Rankings, You now NEED On-Page SEO. So what is good On-Page SEO?First your keyword must appear in the title.Then it must appear in the URL.You have to optimize your keyword and make sure that it has a nice keyword density of 3-5% in your article with relevant LSI (Latent Semantic Indexing). Then you should spread all H1,H2,H3 tags in your article.Your Keyword should appear in your first paragraph and in the last sentence of the page. You should have relevant usage of Bold and italics of your keyword.There should be one internal link to a page on your blog and you should have one image with an alt tag that has your keyword….wait there’s even more Now what if i told you there was a simple WordPress plugin that does all the On-Page SEO, and automatically for you? That’s right AUTOMATICALLY, just watch this 4minute video for more information at. WordPress Seo Plugin