Nytt igen

Jag verkar lida av startitis för tillfället. En ny stickning igår och en ny stickning idag… Det ska bli vantar i underbara alpackagarnet Sierra Andina som jag köpte hos Fröken Garn när hon invigde nya butiken för ett tag sen. Nu improviserar jag fram en mudd, men själva vantmönstret jag ska sticka är från Sata kansanomaista kuviokudinmallia – äntligen ska jag sticka nåt ur den.

satavante23 början

Här har jag för första gången provat lägga upp enligt metoden tubular cast on, vilket inte alls var krångligt och verkligen är perfekt för en resårmudd.

Ikväll ska jag också för första gången på stickcafé i Fröken Garns nya fina lokal. Jag har inte kommit mig iväg nån torsdagskväll, men nu kan jag inte låta det gå längre tid – jag behöver träffa mina fina stickvänner!

JhallernystanB

Här hemma verkar jag ha fått en till garnvän också som gärna hjälper till med mina mjuka nystan… Men ju tidigare man börjar odla sin kärlek till garn, desto bättre, eller hur?

3 kommentarer

  1. Det var riktigt roligt och skönt att se dig igen! 🙂

  2. Tänka sig att det finns ett namn på sjukdomen! Det är skönt att veta att man inte är ensam.

  3. Håller med dig. Jag är likadan just nu. Startar och startar på nya projekt. Har oxå på något märkligt sätt fått visa saker klara men jag startar säkert dubbelt så många.