Muddmakeri

hjartmuddDet var ett tag sen jag stickade pärlmuddar, men nu har jag fått ett ryck med det igen. När jag höll på med ett par till mig själv ville 5-åringen också ha egna pärlmuddar och fick välja garn själv. Det blev en fin lila med ljusljusrosa pärlor och hjärtmönster som jag ritade upp och hon godkände.

Trots att bara en mudd är färdig var hon, överraskande nog, väldigt pigg på att posera så jag kunde lägga ut bild här!

primavera med pärlor

Den andra hjärtmudden är snart färdig. De två andra paren är till mig (ena med pärlor, andra med flätor) och är inte färdiga nån av dem.

Fast det hindrade mig inte att trä upp lite nya pärlor på ett nytt garn till ett nytt projekt… Kände för det igår kväll. Så kan det vara.

Färgen känns iallafall behövligt uppiggande i det här råkalla gråvädret.

En kommentar

  1. Det ska till i mitt nyårslöfte för 2010 att lära mig sticka med pärlor för det blir så fint