Hurra jag ska på kurs

Helylles kursprogram för hösten är här och jag ska gå och lära mig mer om flerfärgsstickning. Hurra! Jag ser jättemycket fram emot kursen om än flerfärgssjalstickande kommer att innebära att man måste klippa i det stickade, vilket ju onekligen känns läskigt. Men jag ser så mycket fram emot det hela! Kanske jag rent av kan använda lite egenfärgat garn (det lila i mitten). Fullt med planer i huvet 🙂

3 kommentarer

  1. Vad kul det låter att få gå på stickkurs, en sån kurs skulle jag också kunna tänka mig. Men det är så svårt att få till det när man jobbar oregelbundna tider.

  2. Lykke til på kurset!

  3. Ge4rningsmannen ff6r Utf6ya har tydligen tgtias nu. Vit, blond och ble5f6gd. Alltse5 bara en ensam galning utan islamistiska terrororganisationer i ryggen . Ff6r det finns inga ensamma galna muslimer, det vet ju alla.Bra inle4gg. Jag ke4nner igen ke4nslan av att livet plf6tsligt bara kan ta slut. Det e4r verkligen en hemsk ke4nsla. Man ke4nner sig se5 maktlf6s.Och tack ff6r reklamen. Det ve4rmer 🙂