En bra morgon

fingervirkning 1Vissa dagar känns liksom bra redan från början. Idag var en sån morgon. När man är på humör att testa nåt nytt – fingervirkning!

Och det är en mycket stolt dotter och lika stolt mor 🙂

fingervirkning 2

Förhoppningsvis ska detta föda lust och kreativitet och stolthet, så att det kan bli många framtida garnäventyr! Denna morgon har iallafall gett två fina, roliga, egentillverkade ormar/halsband.

En kommentar

  1. Va fint!! Mina barn håller mycket på med just fingervirkning. Det började att store killen, 9 år, i våras kom hem och visade vad de gjort på den ”fria leken” eller vad han kallade det. Ett antal meter med fingerstickning. Då blev givetvis min lille kille, 5 år, nyfiken, så då satte han också igång, och visade till och med dagisbarnen senare hur man skulle göra. Så nu när vi är i garnaffärer, och jag känner och ”myser” med alla garn, letar pojkarna efter garn som nog passar till fingerstickning! Kul!