Garnsorterandet före och efter

garnsortering JTidigare idag såg det ut såhär på vår säng. Det var tydligen en mycket spännande sysselsättning att ligga mitt på sängen och titta på när jag gick av och an med nystan och härvor!

Jag har lyckats besluta mig för separation från en hel del av mina garner, men ändå är det mycket och trångt. Nya lådor i garnskåpet hjälper ju till för ordningen och översikten förstås.

(Det som inte syns på bilden är ju att sängen fortfarande har garnhögar och att det står flera påsar på golvet också… ähum.)

garnsorteringB

15 kommentarer

 1. Du är inte ensam. Man klappar och sorterar och skaffar nya lådor. Jag försöker behärska inköpslusten men ibland går det inte. Jag vågar inte räkna eller väga för då inser jag det uppenbara att lagret stiger. LYCKA TILL!

 2. Jösses Anna! Ska du sälja garnet du inte vill ha?

 3. Vilket system har du när du väljer vad som ska ligga i vilken låda? Nyfiken! 🙂

 4. Ohh vad härliga garner du har ,man blir helt salig!! hehe..
  jag kan inte heller göra mej av med nåt ,fast ifs har inteee så mycket garn ännu..Fick en garderob ledig nu när pågen flyttade så inbillar mej att jag bar har liiite garn iom det inte syns längre..heheFast det vart riktigt skönt att få det sorterat o inlagt ordentligt istället för en massa påsar..kram på dej o din bebbe e för söt !!=)

 5. Hur sorterar du då? Material, stickfasthet, färg? Det tycker jag är svårast…

 6. Ååååå, J är så söt där han ligger! Och tålmodig! Det där skulle min hysteriska bebis aldrig gått med på då det begav sig.

 7. Strongt av dig att våga rensa bland de fina garnen! Fint blev det i skåpet i alla fall.
  H: Mia

 8. Fantastiskt härligt att se! Jag köpte tre Billybokhyllor för ca ett år sedan och började sortera (obs inte bara garn!). Har lagt mina garner efter färger. Känns underbart att bara titta på allt fint och drömma sig bort i kreativitetens underbara värld!

 9. Men en sån ljuvlig bild!!!

  Lycka till med sorterandet.

  Ha det så jättegott!

 10. Mums vilka härliga färger. Jag har alltid svårt att skiljas från garn även de som jag inte ens gillar . Ska göra en rensning innan vi flyttar i november.

 11. Så ljuvligt!! Detdär borde jag kanske testa med Sara när hon är otröstlig. Lägga henne bland massa ljuvliga garn förstås – att jag inte tänkt på det tidigare!! 🙂

 12. Så koselig blogg du har og en skjønn liten baby! Garn har du vist nok av og det i en mengde herlige farger. Jeg vil gjerne følge med på bloggen din og se hva du strikker!

 13. Vilken härlig bild!
  Det gäller att börja i tid, garn är ju jätteroligt!

 14. Viket fint och bra att ha medhjälpare! Det måste har varit stor hjälp till?!

 15. Pingback: 2009 – en tillbakablick – Annas garndrömmar