Vilken överraskning!

shibuiharvorBOfta är det så att de oväntade och överraskande presenterna betyder allra mest, just för att man inte hade väntat sig något just då! Igår fick jag ett paket, och i det visade det sig vara garn från min mor!

Jag har spanat på garnet redan tidigare, det är Shibuiknits sockgarn från Garnstugan, som hon hade besökt. Och överraskningsköpt detta underbart vackra blå till mig.

Garnet är jättevackert färgat och spunnet – nästan så jag tycker det är för fint att ha till sockor!? Vi får väl se om det blir sockor ändå, eller nåt mer synligt, högre upp på kroppen… Först ska jag iallafall bara klappa och njuta av det en stund 🙂

8 kommentarer

 1. Garnet ser jättehärligt ut, och jag håller med om att det är snyggt spunnet 🙂

  Varför inte sticka en basker? Jag är jätteförtjust i ”Periwinkle beret”: http://www.ravelry.com/patterns/library/periwinkle-beret

  Och den sitter ju så högt upp på kroppen man kan komma 🙂

 2. 🙂 Vi hade så roligt med din mamma när hon planerade sin överraskning 🙂 Vi hade en mycket trevlig pratstund med henne och hennes väninna, ett mycket trevligt besök! Nästa gång du besöker din mamma här i Finland får ni lov att komma båda två! Då bjuder jag även på kaffe 😉 Ha en fin klapp-dag!!

 3. Vilken fantastisk lyx!

 4. Åh! Jättefint garn!

 5. Härligt garn i fantastiska nyanser. Fin baby och trevligt med present från mamma!

 6. Hej och tack för din kommentar på min blogg! 🙂
  Har du också rötterna i Jakobstad precis som mig? Kul i så fall!

 7. Snygg färg på garnet, mitt förslag är att det kunde bli snygga vantar.
  H: Mia