Beslut av olika slag

Tack för all respons på förra inlägget angående pärlorna på min Zetor-sjal. Jag har efter en del funderande kommit fram till beslutet att låta det vara som det är – utan pärlor mitt bak längst ner på sjalen. Om jag ombestämmer mig igen kan jag ju alltid sy på pärlorna, tack för det tipset! Det hade jag faktiskt inte tänkt på själv…


Som jag hade bestämt började jag nu koncentrera mig på Lakeside-knästrumporna igen, och oj vilket roligt mönster det är! De är ju sockklubbens majmönster och nu har augustimönstret kommit (fast dem ska jag inte sticka, däremot är jag lite sugen på julimönstret).

Jag hade sedan bara precis hunnit tänka tanken ”nu ska jag nog BARA sticka på dessa så de blir klara nån gång” då jag fick en konstig känsla i kroppen. Lite rastlös sådär. Jag kände genast igen den, och den betyder att jag måste påbörja nåt nytt projekt 🙂 Således var det mitt Silk Garden Sock som hamnade på stickorna. Vad det blir? En sjal såklart!

4 kommentarer

  1. Heja för dina Lakeside.

  2. Dina olika projekt kanske passar vid olika tillfällen? TV, bilåkning, babyvaggning e.dy? Fina ser de ut i alla fall!

  3. Garnet, Pima, ser ju riktigt fin ut!
    Jag tror det blir Havsblå, men jag ska fundera någon dag till. Det blir nog inte stickat av förrns till nästa år och vad vill jag ha då?
    Men allt mitt lila- och plommonfärgade behöver kanske blandas upp med lite blått 😉

  4. Vad fina dina lakeside blir. Jag har stickat julimönstret och det kan jag rekommendera, det var inte så svårt och det blev ett fint mönster.