Trevlig post!

Jag har den stora äran att få prova använda det nya ekologiska bomullsgarnet från Erica Laurell. Färgerna är helt underbara och klara – jag skulle faktiskt kunna tänka mig att använda de flesta! Garnet finns i 2 tjocklekar och min härva är den tunnare varianten. Och den finaste färgvisningen av garn jag sett nånsin finns här.

Min turkosa härva ska bli nåt trevligt virkat, förstås! Den är exakt samma färg som tunikan jag har på mig idag 🙂 Blir du nyfiken på garnet kan du beställa eget hos Muchis.

4 kommentarer

  1. Oh jag ska också få prova, nu längtar jag verkligen efter mitt paket.
    Kram/Veronica

  2. Verkligen vackert garn och så många färger det finns i. Ha en fin kväll!

  3. Vilka fina färger, helt klart ett garn som måste testas!

  4. Det var ett bra tips, fanns ju jättefina färger, Tack